TOIMITUSVAIHTOEHDOT

Runkopakettia voit myöhemmin täydentää Cave-Shopista, jossa valittavanasi on lukuisia tuotteita rakentamisen ja sisustamisen edetessä.

Tukusta saat helposti komponentteja ja sisustusosia oikeaan aikaan, suoraan rakennuspaikalle toimitettuna, eikä sinun tarvitse etsiä toimittajaa tai epäillä toimitettavien osien teknistä sopivuutta. 

Kaikki materiaalit ovat tarkkaan valittuja ja harkittuja tinkimättömän lopputuloksen saavuttamiseksi.

RUNKOPAKETTI - SÄÄSTÖÄ OMALLA TYÖLLÄ 

Scancaven malliston kaikki rakennukset ovat saatavana runkopakettina.

Runkopaketti tarkoittaa elementtitoimitusta Asiakkaan määrittämään osoitteeseen. On huomioitava, että myöhemmässä vaiheessa rakentajalla tulee olla käytettävissä elementtiasennustaitoinen ryhmä – tämän voi tilata myös tehtaalta.

Runkopaketti sopii erityisesti niille, jotka haluavat rakentaa omatoimisesti omaan tahtiin esimerkiksi pohjan ja tehdä maanrakennustyöt sopivana ajankohtana. 

Runkopakettia voit myöhemmin täydentää Cave-Shop:sta, jossa valittavanasi on lukuisia tuotteita rakentamisen edetessä.

Selkeät ohjeet ovat tukenasi ja laadukkaista materiaaleista on helppo rakentaa

PERUSPAKETTI – TÄSTÄ ON HYVÄ JATKAA

Scancaven malliston kaikki rakennukset ovat saatavana peruspakettina, ja tämä onkin tällä hetkellä kaikkein suosituin toimituslaajuus.

Peruspaketti tarkoittaa elementtitoimitusta Asiakkaan määrittämään osoitteeseen. Elementit yhdistetään, liitosvaletaan ja katolle laitetaan bitumikermi, joten ainut tulityökorttia ja -lupaa vaativa työvaihe toteutetaan asennustiimin toimesta samana päivänä kuin runko pystytetään. Tämän jälkeen tiimi asentaa valitsemasi ikkunat ja ovet.

Peruspaketti sopii erityisesti niille, jotka haluavat rakentaa omatoimisesti omaan tahtiin, mutta haluavat, että runko on valmis eli vaativat nosto- ja valamistyöt ovat toimittajan vastuulla.

Peruspakettia voit myöhemmin täydentää Cave-Shopista, jossa valittavanasi on lukuisia eri tyylisuunnan tuotteita rakentamisen edetessä. Tekemisessä on mukava käyttää tuttuja osaajia/urakoitsijoita ja Scancaven selkeiden ohjeiden avulla laadukkaista materiaaleista rakentaminen on helppoa ja nopeaa. Tehtävät ovat käytännössä normaalia rakennustyötä.

SISUSTUSTA VAILLE VALMIS

Sisustusta Vaille Valmis –toimitus sopii erityisen hyvin rakentajille, jotka haluavat nopean toimituksen ja haluavat keskittyä sisustukseen. Scancave tekee puolestasi kaikki vaativat rakentamisen vaiheet: rakentaa rungon, tekee sähkö- ja LVI-asennukset sekä rakentaa luolan sisäpuolelta lattian pinnat, katon ja seinät viimeistelyjä vaille valmiiksi.

Sopisiko ruohokatto sinun unelmaasi – me teemme senkin.

KÄYTTÖVALMIS RATKAISU

Vaivaton tie luolan rouvaksi tai herraksi. Scancaven ammattilaiset rakentavat luolasi perustuksista lähtien, aina avainten luovutukseen asti ja pääset heti käyttämään yksilöllistä uutta unelmaasi. 

Mukaan kuuluu kattava, valittu sisustus ja varustelu. Sinä voit keskittyä muuttoauton tilaamiseen ja vieraiden kutsumiseen luolan avajaisjuhlallisuuksiin.