Vapaa-ajan tilat

Vapaa-ajantilamallisomme kattaa ratkaisuja saunoista ja SPA-versioista saunatupiin sekä viinikellareihin että Ateljé tai harrastetiloihin.   

Käytämme parhaita ja puhtaita luonnonmateriaaleja – puuta, kiveä, lasia. Leveä tila on hyvä sisustaa ja liikkuminen on vaivatonta.

Saunat ja pesutilat

Scancaven 2,8 metriä leveä ja 2,6 metriä korkea sisätila antaa loistavat edellytykset tilojen suunnitellulle ja käytölle. Kokoluokka on ainutlaatuinen ja voit valita saunan ja pesutilan pituutta näppärästi 1,2 metrin jaksotuksella. Kiukaan ja oven paikkaa voi myös muuttaa.

Mikä hienointa – voit myös osittaa tilan pitkittäissuunnassa. Esimerkiksi pienimmässä saunassamme on jätetty noin metri suihkutilalle ja kaksi saunalle. Voit myös järjestää pesutilat perinteisesti saunan yhteyteen, sillä tilaa on hyvin.

Luolasaunan hiljaisuus lumoaa – kuulet vain kiukaan ja tulen äänet. Scancaven saunat voit sijoittaa kokonaan maan alle, rinteeseen tai vaikka maan päälle ja peittää sen maalla tai jättää esille. Mitä enemmän rakennus on esillä, sitä enemmän voit valita ikkunoita.

Scancaven holvirakenteen katon muoto ohjaa löylyjä tasaisesti siten, että lämpö vaeltaa kaarevaa tilan tuntua lisäävää kattoa myötäillen. Iso tilavuus ja optimaalinen muotoilu tasaavat löylyt ihanteelliseksi koko laudealueella ja saunomisesta tulee hiljaisuudessa nautinto. SkyCaven lasinen katto  muuttaa saunan SkySaunaksi.

Riittävä, asiantuntijoiden suunnittelema ilmanvaihto takaa tasaiset ja happirikkaat löylyt, joten isoilla lauteilla viihtyy pitempään ja voit tarjota upean suomalaisen saunan elämyksen äiti maan povessa.

Savusauna on toteutettu siten, että voit lämmittää turvallisesti saunan ulkopuolelta. Kiuasvaihtoehdot tarjoavat savusaunaasi nopeaa lämmittämistä ja saunomista voi jatkaa tukemalla lämpöä muutamalla pesällisellä puita! Valitse Scancave ja voit savusaunotella jopa työpäivän päätteeksi.

NYT myös TWIN-pääty holvikaarisavusauna! Savusaunaan kuljetaan Scancaven kyljestä, joten sinulle jää 2 holvikaaren päätyä lauteille. Kolmella yksiköllä voit rakentaaperinteisen saunalaverinkin.

Scancaven sauna on oiva vaihtoehto myös pihasaunaksi omakotitaloon, rivitaloon tai vaikka isomman taloyhtiön käyttöön.

Saunan voit sijoittaa lämpötaloudellisesti maan alle tai voit jättää sen maan pinnalle, jolloin voit valita runsaasti ikkunoita ja ovia -tai voit peittää sen ruohikkoiseksi kummuksi. Scancave sopii usein mainiosti myös tiiviisti rakennetulle tontille, sillä sen palamaton rakenne on hyvä valtti rakennus- tai toimenpidelupaa haettaessa.

Viinikellarit ja oleskelutilat

Voit rakentaa helposti yksilöllisen ja tavanomaisesta poikkeavan oleskelutilan Scancaven avulla. Oleskelutila voidaan sisustaa viinikellariksi, Man- tai GirlCaveksi. Ominaisuuksia voit laajentaa, vaikka minikeittiöllä tai erillisellä WC- ja suihkuratkaisulla ja perimmäiseen tilaan sitten vaikka viinien säilytyshyllyt.

Tila on helppo sisustaa vuodesohvilla tai esimerkiksi sikarihuoneen ajattomilla huonekaluilla. Piste i:n päällä voi olla kaari-ikkuna tai korkea kapea ikkuna tarkkailuun ja valaistuna se olisi merkki muille viinikellarin rouvan tai herran paikallaolosta. Merellisen tunnelman tavoitat pyöreillä ikkunoilla.

Hemmottelutilat – SPA, sauna sekä poreamme ja suihkutilat

Oma SPA omakotitalon tai rivitalokodin pihalla on ylellisyyttä, jonka vahvistuvalle trendille ei näy loppua. Scancavella voit suojata poreammeesi ja lisäämällä lasipäädyn siitä tulee sisätila, jonka voi sisustaa vuodenaikaan tai tyyliisi sopivaksi. Voit myös lisätä sivuun 180 cm koekean oven, joka sopii hyvin esimerkiksi savusaunaan. Iso 150×120 cm ikkuna taas tuo luonnonvaloa oleskelutiloihin.

Ulkoisen ilmeen vaihtoehtoja on paljon. Esimerkiksi trendikäs lämpökäsitelty puu on silmiähivelevän kaunis ja ajaton.

Majoitustilat

Scancaven voi rakentaa ja sisustaa myös majoitustilaksi. Tällöin ratkaisuun voi liittää mukaan esimerkiksi suihku- ja WC-tilat. Päätyyn voi valita kokonaan tai osittain lasitetun ratkaisun.

Tämä ratkaisu on suunniteltu erityisesti majoitusliiketoimintaan ja yksityiskäyttöön, jossa halutaan makuutiloilta yksityisyyttä tai erityistä näkymää ympäröivään maastoon. Tämä käy myös kotisi tai vapaa-ajan asuntosi vierashuoneesta, josta jää varmasti positiivinen muistijälki.

Ateljé, työskentelytila tai kioski

Scancaven voi varustella kioskiksi, toimistoksi tai se voi olla ateljé. Tällöin ratkaisuun voi liittää mukaan esimerkiksi suihku- ja WC-tilat tai minikeittiön. Ateljé- tai toimistokäytössä sivuikkunoiden asettelulla luodaan sisätiloihin luonnon valoa ja aistikkuutta. Lattiaksi voit valita vaikka huippulaatuista tammilankkua.

Tekniset tilat ja maakellari

Scancaven moderni ja ajaton rakennus taipuu näppärästi moneen. Maakellariratkaisu on laajennettavissa tarkoitukseen sopivaksi.

Valinnaiset lisät ja personointi

Scancaven moderni ja ajaton rakennus taipuu näppärästi moneen – saat rakennuksen myös harja- tai ruohokattoisena.

Scancaven rakentaminen

Miten hankinta, toimitus ja rakentaminen hoituvat – entä lupa-asiat? Mikä olisi sopiva paikka Scancavelle tontillani?

Erityisiä tiloja ikimuistoisiin hetkiin - Scancave