Mallisto

Vapaa-ajan tilat

Luolasaunan hiljaisuus lumoaa – kuulet vain kiukaan ja tulen äänet. Scancaven saunat voit sijoittaa kokonaan maan alle, rinteeseen tai vaikka maan päälle ja peittää sen maalla tai jättää esille. Mitä enemmän rakennus on esillä, sitä enemmän voit valita ikkunoita.

Lisää valoa saat kattoikkunoista ja SkyCaven lämmitetyn panoramakaton kautta tai koko pääty voi olla lasitettu panoramaikkunoin kohti sinulle tärkeää maisemaa.

Sisustamme parhaita ja puhtaita luonnonmateriaaleja käyttäen – puuta, kiveä, lasia. Leveä tila on hyvä sisustaa ja liikkuminen on vaivatonta.

Scancave-saunan kaareva katon muoto ohjaa löylyjä tasaisesti siten, että lämpö vaeltaa kaarevaa tilan tuntua lisäävää kattoa myötäillen. Iso tilavuus ja optimaalinen muotoilu tasaavat löylyt ihanteelliseksi koko laudealueella ja saunomisesta tulee hiljaisuudessa nautinto.

Tekniset tilat ja maakellari

Scancaven ratkaisu taipuu näppärästi moneen – saat rakennuksen myös harja- tai ruohokattoisena. Moduliperustainen Scancaven maakellariratkaisu on näppärästi laajennettavissa tarkoitukseen sopivaksi ja voit lisätä eri osastoja tarpeen mukaan.

Valinnaiset lisät ja personointi

Valinnaisilla lisillä tuot esille alueeseen, jo olemassaoleviin rakennuksiin tai näkemykseesi sopivaa arkkitehtuuria. Valinnat eivät rajoitu pelkästään ovi- tai ikkunamalleihin vaan personointi on paljon muutakin.