Tekniset tilat ja kellari

Ovatko paloturvallisuusmääräykset estäneet rakentamasta varastoa tai suojaa nykyisten rakennusten läheisyyteen? Haluatko nopeasti kivirakenteisen rakennuksen vaikka vajaksi, venekatokseksi tai tekniseksi tilaksi kotiisi? Samalla periaatteella rakennamme maakellarit ja maasaunat.

Scancave tarjoaa sinulle modulaarisen rakenteen, johon voit valita kokoa, väliseiniä, ovia ja ikkunoita – toimitamme kaikki kerralla valitsemaasi energiatehokkaaseen rakennukseen joko maan päälle tai maan alle.

Kellarit

Scancaven maakellariratkaisu on näppärästi laajennettavissa tarkoitukseen sopivaksi. Peruskellari sisältää 3m2 eteisen ja itse kellaritila on noin 6m2, mutta sitä on helppo laajentaa 3m2 askelin riippuen tilatarpeesta. Teemme Sinulle kellariin hyllyköt, pullotelineet tai vihanneslaatikot.

Tekniset tilat

Scancaven moderni ja ajaton rakennus taipuu näppärästi moneen – saat rakennuksen myös harja- tai ruohokattoisena.

Ovatko paloturvallisuusmääräykset estäneet rakentamasta kunnollista varastoa tai suojaa nykyisten rakennusten läheisyyteen? Haluatko nopeasti kivirakenteisen rakennuksen vaikka vajaksi, venekatokseksi tai tekniseksi tilaksi kotiisi? 

Scancave tarjoaa sinulle modulaarisen rakenteen, johon voit valita kokoa, väliseiniä, ovia ja ikkunoita – toimitamme kaikki kerralla valitsemaasi energiatehokkaaseen rakennukseen joko maan päälle tai maan alle. Scancave on myös julkisten tilojen turvallinen ja kestävä suoja vaikka juna-seisakkeille, kouluille tai virastojen pihoille. Voit valita harjakatoisen tai holvikattoisen mallin useilla katevaihtoehdoilla – olisiko ruohokatto mieleinen?

Ohessa on muutamia esimerkkejä, jotka auttavat Sinua hahmottamaan mihin kaikkeen ratkaisua voi soveltaa.

  • Varasto
  • Polkupyöräparkki
  • Venevaja
  • Autotalli
  • Hevospilttuu
  • Aurinkosähköjärjestelmien järjestelmätila
  • Tekninen tila kiinteistöihin, maatiloille tai teollisuuteen
  • Rakennushankkeiden aloitusrakennus varastona, tulevana kellarina tai pohjana rantasaunalle.


Scancave taipuu näppärästi autotalliksi, varastoksi tai harrastetilaksi. Scancave on loistava ratkaisu näihin tarpeisiin palamattomuutensa vuoksi. Tämä mahdollistaa tiukoista palomääräyksistä poikkeamisen, jos vertailukohdaksi otetaan puurakenteinen rakennus. Autotalliksi suosittelemme viittä (5) yksikköä, jolloin pituutta saadaan 6,00 metriä ja sisäleveyden ollessa noin 2,80 metriä. Kaikkiin näihin voit valita mieleisesi ikkunaratkaisun.

 

Vapaa-ajan tilat

Aikaa voi viettää monella tavalla, monessa paikassa. Minkälainen unelma Sinulla on ajanviettopaikasta?

Valinnaiset lisät ja personointi

Scancaven moderni ja ajaton rakennus taipuu näppärästi moneen – saat rakennuksen myös harja- tai ruohokattoisena.

Scancaven rakentaminen

Miten hankinta, toimitus ja rakentaminen hoituvat – entä lupa-asiat? Mikä olisi sopiva paikka Scancavelle tontillani?

Erityisiä tiloja ikimuistoisiin hetkiin - Scancave