Hankinta

Haemme yhdessä hyvän ratkaisun – onhan kyse sinun tulevasta silmäterästä, jonne haluat aina palata ja kutsua ystäviä sekä perheenjäseniä nauttimaan.

  1. Pohdi mihin käyttöön haluaisit oman Scancaven
  2. Mieti sopiva paikka tontiltasi ja mieti miten haluaisit asemoida Scancaven – arkkitehtimme auttaa Sinua tarvittaessa jo tässä vaiheessa
  3. Katsele verkkosivuiltamme tai FB-sivuiltamme vaihtoehtoja – monet kombinaatiot ovat helposti toteuttavissa ja kysymällä kokeneilta suunnittelijoiltamme ratkaisuista tulee toimivia – holvikatolla ja luolamaisuudella on omat ominaisuutensa
  4. Ota yhteyttä – katsomme yhdessä ratkaisuasi. Ota valokuvia tontistasi ja suunnasta minkä haluaisit näkymäksi ikkunoista sekä kuvaa karkeasti rakennuspaikan infrastruktuuri ja korkeuserot. Mikäli tiedät rakennusmääräysten reunaehdot, niin ne ovat osa suunnittelukokonaisuutta.
  5. Määritellään millaisen roolin Scancave ottaa hankkeessa – voimme esimerkiksi avustaa luvanhakuprosessissa ja tontinkäytön suunnittelussa, sillä käytössämme on kokeneet alan ammattilaiset.

Kuinka paljon Scancave maksaa?

Scancaven toimituksen hintaan vaikuttaa pääasiassa kolme tekijää:

  1. Valittu toteutusmalli
  2. Valittu toimituslaajuus ja
  3. Valitut lisäkomponentit

 

Yleinen ohje koko hankkeen hinnaksi on, että Scancaven runkohinta on noin 50% kokonaiskustannuksista.

Kokonaiskustannusta nostaa esimerkiksi runsas varustelu ja Scancaven kokonaishinta ei juuri poikkea perinteisen tilan rakentamisesta.

Maan pinnalle asennettava ratkaisu on edullisempi, mutta hyvin usein houkutuksesi muodostuu upeiden kaari- tai pystyikkunoiden määrä – mutta niidenkään hinta ei päätä huimaa.

Hinnasto

Julkaisemme aina standardiratkaisujen hintoja, jotta niistä saa käsityksen hintatasosta. Lähtökohtaisesti säästät enenmmän kuin työn verran hankkiessasi Scancaven perinteiseen muurattuun ratkaisuun verrattuna.

Hinnat ovat aina peruskokonaisuuden tehdashintoja, joihin lisätään rahti ja mahdollisten lisäkomponenttien hinnat sekä arvonlisävero. 

Kaikki toimitusvaihtoehdot sisältävät kuitenkin vähintään rungon perusasennuksen, sillä se on rakennusteknistä osaamista vaativa toimenpide sekä tarvitsee nostokalustoa.

Ota yhteyttä niin saat nopeasti hinta-arvion Sinun Scancavesta varusteluineen. Tällä hetkellä rungon hinta on EXW 1300€/m2 + alv sisältäen:

1. Scancave-runkoelementit, joilla rakennuksen lattia, seinät ja holvikatto + asennustyö

2. Peruspäätyelementit + asennustyö

3. Lämpöeristetty ulko-ovi asennettuna (mänty)

4. Painovoimaisen ilmanvaihdon putket ja hormit + asennustyö

5. Ulkopuolinen kosteuseristys + asennustyö

6. Tapauskohtaiset läpiviennit kuten vesi- ja viemäröintiläpiviennit.

Tällä toimituskokonaisuudella päästään tilanteeseen, jossa sisäviimeistely voi alkaa ja rakennus on pitkälti valmis. Käytännössä tämä tarkoittaa tavanomaista asennus- ja rakentamistyötä.